avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indice corectie pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indice corectie pensie limita de varsta

Tatal meu a iesit la pensie de invaliditate in anul 2018, luna octombrie. Pe decizia de pensionare are un coeficient de corectie de 1,15.
Anul acesta, in 3 octombrie, trece la pensia limita de varsta. Coeficientul va ramane tot 1,15, sau va creste la 1,41 (coeficient corespunzator anului 2022)?
Va mulțumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Indice corecȚie pensie ! bună seara, În baza noii legi a pensiilor, valabilă de la ... cicinho cicinho Bună seara, În baza noii legi a pensiilor, valabilă de la 01.09.2021, indicele de corecție rămâne 1,41 pentru cei care beneficiază de condiții ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, câte puncte aduc, in cazul pensiei la limita de vârstă, ... Cristian Stamate Cristian Stamate Buna ziua, Cite puncte aduc, in cazul pensiei la limita de virsta, stagiul militar intre octombrie 1978 si martie 1980 si facultatea de 5 ani absolvita cu ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj mediu anual pensie eugenoros eugenoros Gen:Feminin Data nasterii: 12.05.1957 Stagiul de cotizare: 41 ani 2 luni 8 zile Alte date: pensie invaliditate din decembrie 2012. Intrebare: La ... (vezi toată discuția)