avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am fost trimisa in somaj prin desfiintarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am fost trimisa in somaj prin desfiintarea postului ...

Buna ziua,am fost trimisa in somaj prin desfiintarea postului individual!Mentionez ca eram doua angajate,cealalta neavind drept la somaj(lucra de 2 luni) iar la 15 zile unitatea s a redeschis angajind din nou 2 persoane!Este legal ceea ce s a intimplat
Cel mai recent răspuns: Vi i , utilizator 13:29, 17 August 2022
Da poate face noi încadrări.
Ați contestat decizia de concediere?
Când ați primit-o?
Am primit o zilele trecute,urmeaza sa merg miine la somaj!
Data efectiva a comunicarii care este ?

Data efectiva este 30.07.2022 iar motivul restringere activitate!
Cornel Vasile a scris:

Data efectiva a comunicarii care este ?

01,08,2022,mi s a comunicat,in preaviz eram din 04 07 2022 fara sa mi comunice,concediul odihna a fost ptr 39 ani vechime 20 zile,nu s a luat in consideratie concediul ca numar de zile apoi desfacerea contractului respectiv trimiterea in somaj!Toate s au petrecut intr o zi:01.08.2022,obligativitate la semnat ca inchide unitatea si surpriza in 15.08.2022 a redeschis!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Angajare dupa reducere post vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti la ce perioada, dupa reducerea unui post in vederea eficientizarii activitatii si trimiterea angajatului in somaj, pot ... (vezi toată discuția)
Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Angajari dupa efectuarea de concediere individuala in urma desfintarii postului carmen crenguta carmen crenguta art. 72(1) din codul muncii:Angajatorul care a dispus concedieri colective nu poate face noi incadrari pe locurile de munca ale salariatilor concediati timp de ... (vezi toată discuția)