CHKa
Utilizator 10din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai asta - cu infectia urinara - o sa va mearga pana cand veti da peste un tata care va considera ca ati facut gesturi obscene in fata fiicei lui . Sau peste un sot care va considera ca i-ati ofensat sotia . Sau doar peste un BARBAT . Si , daca se vor gandi sa va dea o lectie , sa vedeti atunci cum nimeni nu a vazut nimic , cum paznicul magazinului va avea o problema urgenta in alta parte , cum camerele de supraveghere s-au defectat ( toate ) subit . Cum - daca veti avea vanatai - se va gasi cine sa spuna ca , incercand sa va potoliti “ infectia “ , v-ati impiedecat si ati cazut singur . E doar o “ deschidere de ochi “ , nimic altceva . Sa cereti ajutor specializat , nu v-ati gandit ? pentru ca ESTE o problema de sanatate ...
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Infectia urinara este o problema serioasa de sanatate si trebuie tratata de medicul urolog, macar si numai pentru confortul personal. Cand faceti plata cu cardul, magazinul nu retine datele de identificare a cardului. POS-ul apartine bancii cu care are contract magazinul, iar datele se duc securizat la aceasta pentru efectuarea platii. Asadar nici un pericol.
Multumesc de info. Mi se parea oarecum imposibil sa faca asta un POS.
@ibn - Totusi o eventuala plangere trebuia sa aiba loc pana acum si sa fiu si contactat, nu?
ibn
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Tratati-va linistit afectiunea. Nu cred sa fie probleme. Succes!
palifa a scris:
Multumesc de info. Mi se parea oarecum imposibil sa faca asta un POS.
@ibn - Totusi o eventuala plangere trebuia sa aiba loc pana acum si sa fiu si contactat, nu?