avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Renuntare recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Renuntare recuperare bani

Pot sa renunț la banii pe care i am depus la un car?
Ei zic ca nu, desi ar fi in favoarea lor pr ca le ar ramane lor suma aceea. E bataie de cap pt nimica. De fapt ei vor sa aiba membrii. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
yssas, utilizator
Cel mai recent răspuns: yssas , utilizator 20:54, 16 August 2022
vor sa vi-i dea si nu vreti sa ii luati sau cum ?

gi-jane2 a scris:

Ma pun sa astept la nesfarsit ca sa i dea …si atunci d asta am renuntat; pt ei e bine sa aiba membri sa fie credibili

gi-jane2 a scris:

Ei zic ca vor sa i dea, doar ca nu imi zic un termen cand ii vor da. Probabil peste niste ani pt ca ei au probl la rambursare. Doar ca atata timp cat au membrii inca sunt credibili
Aveti un contract? Vedeti terminii.

gi-jane2 a scris:

Aveti un contract? Vedeti terminii.

Termenul de rambursare e depasit de 1 an. Nici nu fac plata dar nici nu vor sa ma lase sa renunt . Ei stiu ca nu vor rambursa dar pt imaginea lor ma tin acolo pt a avea clienti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Mircea959 Mircea959 Se poate cere împărțirea moștenirii cu părinți încă în viață? (vezi toată discuția)
De ce nu vii la adunarile baroului ContSters120042 ContSters120042 Dragul meu coleg, Impatimita fiind de tot ce are legatura cu Baroul Bucuresti, subiectiva fiind asadar, vreau sa stiu si parerea ta: cand sunt adunari, de ... (vezi toată discuția)
Preaviz si apoi anulare preaviz giulia82 giulia82 mi-au trimis preaviz iar dupa 1saptaman ma roaga sa raman,ce se poate intampla daca raman,tinand cont ca ma fortau sa-mi dau demisia si nu am fost deacord? (vezi toată discuția)