avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Pentru o contestatie la executare, pe motiv ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Pentru o contestatie la executare, pe motiv ca s-a ...

Buna ziua,

Pentru o contestatie la executare, pe motiv ca s-a prescris termenul de executare silita, cat este taxa de timbru? Suma pentru care se executa este de 1824 lei. Eu am gasit ca ar fi 40 lei + 7% din ce depaseste 500 lei. Adica 132 lei. Este corect?
De asemenea, se poate recupera taxa?

Alte discuții în legătură

Cat costa contestatia executare silita la un credit Semybanfy Semybanfy Buna ziua, am fost executat silit fara drept de apel in 2014 pentru un credit de 4500 euro luat in 2006. Sunt plecat din tara din 2007, sigur ca nu am fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita costi1993 costi1993 Buna ziua! Vreau sa fac o contestatie la o executare silita pentru o creanță mai veche de 3 ani. Este vorba de un credit la un IFN ce a avut data scadenta ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare bilet la ordin Vasilateanu Vasilateanu sunt supus executarii silite pe baza unui bilet la ordin, dar societatea mea comerciala nu mai datoreaza nimic acestui creditor (toate datoriile au fost ... (vezi toată discuția)