avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Site OPODO
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Site OPODO

Buna ziua, acum doua saptamani am rezervat un zbor pe site ul Opodo. Banii de pe card mi-au fost retrasi dar dupa doua minute am primit un mail care zicea ca rezervare nu a putut fi efectuata si ca din diferite motive rezervarea a fost stearsa. Au precizat in mail ca au facut o preautorizare si ca banii imi vor fi returnatj pe card in cateva zile. Am incercat sa ii contactez dar nu au un numar de telefon valid si nici o adresa de mail. Au trecut deja 14 zile dar banii inca nu mi-au fost returnati pe card. Cum as putea proceda?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
Dumitrescu Nicole, utilizator

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Companie aeriana emanuel92k emanuel92k Buna ziua ! Eu am facut ieri o rezervare la [editat nume companie aeriana] si la sfarsit mi-a dat mesaj ca nu s-a putut efectua plata si sa mai incerc inca ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)