avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Companie aeriana
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Companie aeriana

Buna ziua !

Eu am facut ieri o rezervare la [editat nume companie aeriana] si la sfarsit mi-a dat mesaj ca nu s-a putut efectua plata si sa mai incerc inca o data.
Am mai incercat, si acum pe site am 3 rezervari pe acelasi nume, avion, destinatie. E clar ca nu ocup 3 locuri in avion
SI altceva, orice link imi trimite [editat nume companie aeriana] cand vreau sa il accesez imi da eroare. Pentru ca am vrut si sa schimb parola la mail, pentru ca o uitasem, mi-au trimis mail-uri (vreo 5-8 cred) si linkul sa schimb parola tot nu a mers. Azi am primit mail cum ca am 2 rezervari (defapt sunt 3), intre ce scria in mail apare : "Dacă veți observa că sunt rezervări duplicat pentru același zbor, vă rugăm să contactați imediat Centrul nostru telefonic pentru a discuta ce opțiuni aveți." si cand accesez linkul din mail iar eroare.
Am gasit pe site numar unde sa ii contactez, dar nu stiu daca se merita la cat costa, adica o sa vorbesc la telefon cu ei probabil de suma cat trebuie sa mi-o restituie.
Nu inteleg de ce nu se poate pe site anula simplu si usor, pentru ca e de 3 ori acelasi lucru, nu e ca si cum anulez zborul cu ei.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la companie aeriana - fãrã rãspuns, adica nu am existat decat cand am platit mikaia mikaia buna seara, sunt nemultumită de modalitatea in care o companie aeriana nu mai vrea in ruptul capului sa comunice cu mine pe scurt - acum ceva timp, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie ... Radulavynya Radulavynya Buna ziua In luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie de turism online 3 bilete de Avion pe ruta Bucuresti - New York si retur. A intervenit ... (vezi toată discuția)