avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Sunt chirias la o garsoniera ANL. De un an ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Sunt chirias la o garsoniera ANL. De un an si jumatate ...

Buna ziua,
Sunt chirias la o garsoniera ANL.
De un an si jumatate ,nu am mai locuit in garsoniera, insa sunt pusa la plata utilitatilor, conform contractului.
Anul acesta m.am trezit ca am de plata niste suma fantastice la gaze si anume 350, 478, si1250 .
Nu mi se pare drept sa platesc ceva de care nu beneficiez,...si am ajuns chiar sa platesc utilitati mai mari decat chiria ...mai ales sume asa de mari.Am.platit pana acum ,m.am resemnat ,dar acum mi se pare exagerat. Si banuiesc ca mi.au fost repartizate mie costurile altora..
Raspunsul lor cu care imi dau peste nas este ca s-au scumpit gazele anul acesta ..
Poate cineva sa ma sfatuiasca .....mie nu mi se pare corect.
.ma gandesc sa dau in judecata primaria...daca as avea o sansa....
Un sfat ,o indrumare, as aprecia.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: imperia , utilizator 00:46, 18 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat nu detineti aparate individuale contorizat utilitati,este normal sa vi se impuna plata utilitati in sistem pausal
Multumesc pentru raspunsul dvs. Inteleg ca acesta e sistemul. Ma resemnez ..insa sunt in continuare socata de sumele foarte ridicate.

ynocentta a scris:

Atat timp cat nu detineti aparate individuale contorizat utilitati,este normal sa vi se impuna plata utilitati in sistem pausal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii in lipsa proprietarului Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. As dori sa stiu ce anume ar trebui sa platesc la intretinere daca lipsesc de acasa 6 luni pe an (inclusiv in lunile de iarna); mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,locuiesc intr-un bloc cu 6 etaje si 24 de apartamente ... nicolaevciuca nicolaevciuca Buna ziua,locuiesc intr-un bloc cu 6 etaje si 24 de apartamente si avem centrala de scara pentru caldura care functioneaza cu gaze menajere. Impartirea ... (vezi toată discuția)
Calcul eronat techem sau sunt eu absurd ? de curand am luat in ... Mytro Mytro Calcul eronat Techem sau sunt eu absurd ? De curand am luat in administrare o asociatie unde calculul se face de catre Techem, exista o parte proprietari ... (vezi toată discuția)