avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat in SRL

Buna ziua,

Ma intereseaza si pe mine daca asociatii dintr-un SRL au dreptul de a presta serviciile pentru care societatea este autorizata sau daca este nevoie de un contract de munca.

Multe multumiri, Vio.
Cel mai recent răspuns: nicami04 , utilizator 12:29, 7 Octombrie 2006
~ Conținut șters la cerere ~
pot desfasura orice activitate dar e mai bine sa incheie un contract ptr vechime
am si eu o intrebare...un administrator al unei societati care nu este asociat in cadrul acesteia si nu are nici contract de munca, poate completa ordine de deplasare in numele lui?
am si eu o intrebare...un administrator al unei societati care nu este asociat in cadrul acesteia si nu are nici contract de munca, poate completa ordine de deplasare in numele lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat in srl dviorel dviorel Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca asociatii dintr-un SRL au dreptul de a presta serviciile pentru care societatea este autorizata sau daca este ... (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)