avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un gard din lemn si plasă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un gard din lemn si plasă ...

Bună ziua. Avem un gard din lemn si plasă din sârmă cu vecinii, făcut de părinții noștri iar noul vecin care s-a mutat recent în locul lor, vrea să dărâme gardul pe motiv că ,,nu-i place,, și să facă altul cum îi place lui. Am discutat cu el de mai multe ori că NU suntem de acord ca să-l dărâme, dar el insistă și ne amenință că-l strică fără consimțământul nostru. Ce ne sfătuiți să facem ? Vă mulțumim.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:21, 18 August 2022
sa il lasati sa faca gard, pe terenul lui
De ce nu ați fi de acord cu demersul vecinului câtă vreme este clar că noul gard va fi mai frumos și mai rezistent ? Aveți temeri că acel gard nu va fi opac ? Îl vreți construit într-un anumit mod ? Vorbiți cu vecinul dvs și rugați-l să vă arate planul noului gard, poate este pe placul dvs, iar problemele se vor încheia și vă veți înțelege „ca vecinii„.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Rog informatii privind gardul cu vecinii corduneanuangela corduneanuangela Buna ziua! Am un gard din placi de beton, facut pe hat, cu acordul vecinului, dar din banii mei, in urma cu vreo 4 ani. Vecinul a insistat, cand am ridicat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: ... florin0369 florin0369 Buna ziua! Cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: In urma cu aproximativ 15 ani am construit un gard imprejmuitor confectiont din temelie din ... (vezi toată discuția)