avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt in CCC de anul acesta si am zile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt in CCC de anul acesta si am zile de concediu ...

Buna ziua,
Sunt in CCC din martie anul acesta si am zile de concediu ramase neefectuate din 2021. Ce se intampla cu ele, cum ar trebui procedat?
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
manu_el, utilizator
Cel mai recent răspuns: manu_el , utilizator 12:25, 18 August 2022
Se pot lua la revenirea din CCC.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna neefectuat ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Sunt in concediu creștere copil începând cu data de 01.09.2017 .In anul 2017 nu am beneficiat de tot concediul de odihna,zilele rămase ... (vezi toată discuția)
Reportare concediu de odihna neefectuat MIOGH MIOGH Buna ziua, am 43 zile de CO neefectuate (concediul de odina partial neefectuat pe anul anterior si integral neefectuat pe anul curent) , urmeaza sa intru la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna neefectuat socaciucosmina socaciucosmina Buna ziua! In anul 2013 am ramas cu 15 zile neefectuate,din 2014 mi se suspenda contractul de munca, as vrea sa imi iau banii pe concediu si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)