avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna neefectuat

Buna ziua .Sunt in concediu creștere copil începând cu data de 01.09.2017 .In anul 2017 nu am beneficiat de tot concediul de odihna,zilele rămase neefectuate le pot lua la întoarcerea din c.c.c. sau imi pot fi plătite , contractul de munca fiind suspendat in prezent .Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 13 Decembrie 2018
Zilele de CO rămase neefectuate se pot lua la întoarcerea din CCC.

In speta, la revenirea dn CCC puteti depune cerere de acordare a zilelor de CO aferente anului 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna gravida luminita29 luminita29 Buna ziua Va expun urmatoarea situatie si as dori sa stiu legal cum se procedeaza: O angajata are dreptul intr-un an de zile la 25 zile concediu odihna. in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna neefectuate anterior concediului de crestere copil Din 18.03.2019 sunt in concediu pentru crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, respectiv pana in 04.01.2021. Mi-au ramas zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)