Bună seara. Mă confrunt cu o situație încâlcita. Soțul meu s-a angajat la firma la care lucrează in prezent, in data de 05.10.2020. In data de 25.05.2021 a întrat in concediu de creștere copil, ca mai apoi, in data de 23.09.2021 sa se reîntoarca la munca. În tot acest timp, de anul trecut pana in prezent, nu a beneficiat de nici o zi de concediu de odihna. Am dori de Crăciun sa plecam in Italia, si bineînțeles ca dorește sa-si ia concediu de odihna. Întrebarea mea este, se poate? Sau concediul de odihna este cumulat cu cel de creștere copil, așadar, nu mai are dreptul?!
Ok. Deci concediul de odihna este integral, de 20 de zile, și nu se cumulează cu cel de creștere a copilului?
Ideea este ca a sunat contabila firmei, și i s-a comunicat faptul ca nu mai poate beneficia de zilele de concediu de odihna din timpul și de dinaintea celui de creștere copil, doar de zilele de după întoarcerea la munca, adică din data 23.09.2021, pana la finalul anului.
I s-a comunicat gresit ... pana la suspendarea c.i.m. pentru CCC beneficiaza de zile de CO , dupa revenirea din CCC beneficiaza. Altfel spus, pentru CCC nu se beneficiaza de CO.