avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL DE 10 % AFERENT DIFERENTEI ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL DE 10 % AFERENT DIFERENTEI SALARIULUI ...

CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL DE 10 % AFERENT DIFERENTEI SALARIULUI PESTE 10.000 LEI IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:52, 18 August 2022
la ce salariu brut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum calculez impozitul in constructii? monirosa monirosa Cum se calculeaza impozitul , in constructii , pentru brut mai mare de 10000.(ex pt 14000) (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor ... frateanadrian frateanadrian Buna ziua, Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul constructiilor dupa modificarile din august. Este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu ... Doraxxl Doraxxl Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu medical până în 30 septembrie și toată luna octombrie în concediu de odihna ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)