avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua sunt intervenient fortat intr-un dosar de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua sunt intervenient fortat intr-un dosar de dauna auto ...

Buna ziua sunt intervenient fortat intr-un dosar de dauna auto , la fond pe data de 13 mai 2021 s-a dat solutia pe scurt dupa ce s-a amanat de 2 ori pronuntarea ,Astept deja de 3 luni hotarea sa-mi vina acasa si nu primesc nimic trebuie sa merg eu la judecatorie sau ce pot face sa o primesc , tin sa precizez ca in soltia pre scurt scrie asa " Pronunţată azi, 13.05.2022 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei." Cum ajung la grefa instantei ????
Cel mai recent răspuns: david V , utilizator 16:08, 18 August 2022
Nu va duceti nicaieri si asteptati hotararea motivata la adresa de domiciliul, prin intermediul postei. In acest momennt ea nu este redactata de catre judecator, un termen de 3 luni fiind in media duratei de redactare, Cand va fi facuta va fi expediata catre dvs.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei. Free V Free V Amână pronunţarea. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei. Pronunţată în şedinţă publică, ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)