avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz - primar/ primarie si consiliul local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz - primar/ primarie si consiliul local

Abuz - primar

Astept de cateva luni ca un proiect imobiliar (cu toate avizele si acordurile, aprobarile posibile in regula/ indepinite) sa fie introdus in sedintele C.L. (supraf mai mare), pt aprobare sau respingere.
in acest sens, am transmis inclusiv cereri scrise (cu nr de inregstrare) catre Primarie/ primar sa introduca pe ordinea de zi (sedintele consiliului local lunare) proiectul in cauza pt aprobare/ respingere, dar de geaba, pur si simplu nu se ia act de cele expuse.
De cateva luni tot apar alte proiecte noi care st introduse si al meu nu.
Bineinteles ca au fost - sunt anumite divergente intre primar si mine din cauza unor alte abuzuri de care se face vinovat.

Dar stricr in cazul de fata, din mom ce Primaria nu da curs cererilor mele formulate in scris pt introducerea proiectului, ce e de facut?
Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
M9M, utilizator
Cel mai recent răspuns: M9M , utilizator 09:18, 21 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Voinea Liviu a scris:

Actiune in instanta prin care obligati CL sa emita act administrativ.



Multumesc pt raspuns dl Liviu, dar am deja un proces pe speta asta cu alt teren/ imobil, in care Tribunalul: "Admite în parte acţiunea. Obligă pe pârâţi să soluţioneze cererea reclamantului. Respinge cererea privind plata despăgubirilor. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul () Pronunţată azi, 12 Mai 2022, la Tribunalul () complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei."

Dupa 3 luni, pana la ora actuala, primaria tot refuza sa emita actul, nu tin cont de tribunal de nimic.
Mai mult ce pot face, ce ma sfatuiti?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
M9M, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat consilier gheorghe50 gheorghe50 Am citit aspectele legate de legea 393-2004 art 9 . Intrebarea mea este : ce se intampla daca consiliul local nu aproba proiectul de hotarare princare se ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii asanacheromel asanacheromel Buna ziua , As dori sa supun o speta neclara mie : in anul 2009 doua persoane au intocmit un inscris sub semnatura privata intitulat \\"contract de ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat validare mandat consilier local Stefan 183 Stefan 183 Primarul si secretarul comunei refuza sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local validarea unui alt consilier in locul celui care a ... (vezi toată discuția)