avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR

tractoristul este muncitor calificat??
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 11:47, 19 Ianuarie 2010
Cod C.O.R
833101
Tractorist

835006
Tractorist portuar

8331
Tractoristi si alti conducatori de masini agricole si forestiere

luiza2008 a scris:

Cod C.O.R
833101
Tractorist

835006
Tractorist portuar

8331
Tractoristi si alti conducatori de masini agricole si forestiere

asta stiu si eu. intrebarea e daca l incadrez la calificat sau necalificat
Calificat, ptr ca are calificare de tractorist.
Daca va uitati in COR la grupa 8 o sa vedeti ca scrie "calificarea necesara indeplinirii sarcinilor se dobandeste in licee, scoli profesionale sau prin practica la locul de munca....."
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati 8 clase ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine coduri cor pentru a incadra in munca persoanele cu 8 clase. Daca imi puteti da o lista cu ocduri cor pt care sunt ... (vezi toată discuția)
Carnet tractorist ssmtim ssmtim As dori sa stiu si eu daca o persoana incadrata ca si muncitor necalificat care conduce tractor, tractorul fiind inregistrat la primarie, trebuie sa detina ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform diploma calificare Patience Patience Buna ziua Pot incadra in functia de confectioner textile, o persoana care nu are diploma de calificare in acest domeniu, in urma probei de lucru a ... (vezi toată discuția)