Bună ziua , cred că nu m-ați înțeles bine , deci mama mea ne are pe amîndoi copiii ei adică sora si frate , însă sora mea are o fată și cînd mama noastră i-a vîndut casa cu uzufruct viager nepoatei era încă minoră astfel , sora mea o reprezenta pe minora în actele de vînzare cu uzufruct viager dar , contra valoare în bani mama nu a primit nici un leu însă contractul vînzare cumpărare cu uzufruct viager a mers înainte , tot mama noastră mai spun că , în acel act de vînzare uzufruct viager este trecută și sora mea mama minorei pe atunci cînd s-au întocmit actul de uzufruct viager , vrea să știu , după moartea mamei noastre care a vîndut casa nepoatei , sora mea mai are dreptul la casă dacă și ea a fost trecut atunci cînd fiica ei zis nepoata mea după sora era minora si acum este majoră avind 22 de ani fiind majoră ? Aștept răspunsul de la d vs , cu tot respectul Marin Despinoiu ! Si atenție în acel act uzufruct viager figurează trei nume . Pascale Elena Cătălina actuală proprietar de drept , sora mea Simiciuc Dorina mama proprietarului de drept si mama Despinoiu Victoria fosta proprietară ! Va mulțumesc frumos pentru răbdarea acordată !
Dapix a scris:
Proprietarul casei este doar verișoara dumneavoastră, dacă mama ei este trecută doar cu uzufruct.