avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Sunt interesată de cumpărarea unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Sunt interesată de cumpărarea unui teren care este ...

Buna ziua! Sunt interesată de cumpărarea unui teren care este extravilan. Ma puteți lămuri și pe mine in legătura cu anumite aspecte? Am citit pe internet ca trebuie sa plantez ceva pe el timp de 5 ani sau ca trebuie sa fi făcut aceasta activitate anterior cumpărării….nu am înțeles bine…mentionez ca nu sunt vecina sau ruda cu vânzătorul. Mai exact..care sunt condițiile care țin de cumpărător pentru a putea cumpara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2022
Crstianavelena, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situație destul de complicata cu un teren și ... Alex Scmn Alex Scmn Buna ziua, Am o situație destul de complicata cu un teren și as avea nevoie de niste lămuriri/îndrumări. Am un teren împărțit în 2 părți, 49 ari ... (vezi toată discuția)
Concesiune, arendare sau inchiriere? carmen-rodica carmen-rodica Buna ziua, V-as ruga mult sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: ce este mai usor, avantajos pentru ambele parti si neatacabil din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)