avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aruncare gunoaie pe fereastră în grădina mea-teren ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aruncare gunoaie pe fereastră în grădina mea-teren privat

Bună ziua,

Locuiesc la bloc - la parter iar în parametrul tronsonului am 70mp de teren (grădină) proprietate cu acte. Vecinii de la etajele superioare (bloc cu 8 etaje) de pe tronson meu, aruncă ocazional pe geam chiștoace de țigări, resturi alimentare, coji de semințe. Am notificat asociația, am postat și pe grupul de fb despre aceste evenimente neplăcute dar fără succes.
Vă rog sa-mi spuneți ce demersuri legale pot face pentru identificarea si tragerea la răspundere a indivizilor. Nimeni nu recunoaște nimic. Instalarea unor camere de supraveghere nu cred ca rezolva situația sau sperie pe cineva.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:59, 21 August 2022
Nu puteți să faceți nimic.
Mai bine îi invitați la o bere în grădină poate-poate își schimbă atitudinea.
Greu de crezut dar merită încercat.
Detineti document legal conform caruia
parametrul tronsonului am 70mp de teren (grădină) proprietate cu acte.
???
Atat timp cat sustineti ca detineti "paramentrul" de teren in calitate de proprietar,asociatia de proprietari nu se poate implica ,este un litigiu intre proprietari nu este in discutie parte comuna de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Fumatul la bloc tomaandronache@yahoo.com tomaandronache@yahoo.com Eu stau la bloc la parter si vecinul meu de la etajul unu fumeaza numai pe geam, scrumul este scuturat tot pe geam iar chistoacele sunt aruncate in fata ... (vezi toată discuția)
Balcon la parter emine emine Buna ziua, Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)