avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata administrator Am înțeles corect ca plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata administrator Am înțeles corect ca plata administratorului ...

Plata administrator
Am înțeles corect ca plata administratorului se face in funcție de cota parte indiviza? , Cine stabilește suma lunara ? Adunarea Generala sau Comitetul executiv? Suma lunara este pe asociație sau se stabilește pe fiecare scara in parte ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:43, 21 August 2022
1.Da, ați înțeles corect, art. 85 din legea 196 din 2018.
2. Adunarea Generală.
3.Pe asociație.

M_P a scris:

Plata administrator
Am înțeles corect ca plata administratorului se face in funcție de cota parte indiviza? , Cine stabilește suma lunara ? Adunarea Generala sau Comitetul executiv? Suma lunara este pe asociație sau se stabilește pe fiecare scara in parte ?

Conform disp L nr 196/2018 indemnizatiile personalului angajat al asociatiei de proprietari se hotaraste de catre participantii la adunarea generala anuala a asociatiei de proprietari,sume prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

flory_mr flory_mr Citind articolul 53 litera g din Legea 196/2018, constatăm că fără acordul dat de proprietari doar în cadrul unei Adunări Generale anuale, Fondul ANUAL ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt președinte de bloc și as avea următoarea ... AdaDragnei AdaDragnei Bună ziua, Sunt președinte de bloc și as avea următoarea problema, dacă ma puteți ajuta cu o parere: Avem în bloc, un singur apartament de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum platim salariu administrator? DORUSTA DORUSTA Buna ziua. De curând AG a angajat o firma care să administreze asociaţia. Administratorul a spus că ne va costa în jur de 30 de lei pe apartament. Dar ... (vezi toată discuția)