avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, dacă ma aflu pe arest la domiciliu, iar la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, dacă ma aflu pe arest la domiciliu, iar la ultima ...

Buna ziua, dacă ma aflu pe arest la domiciliu, iar la ultima verificare a măsurii preventive am primit răspunsul următor “ constata legalitatea și temeinicia arestului la domiciliu fata de …. măsura ce o menține pana la o noua verificare a legalității și temeiniciei acesteia “, iar acum au trecut cele 30 de zile, înseamnă ca sunt liber ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:55, 22 August 2022
Nu, după cele 30 zile se va stabili un nou termen de judecată în care se va lua în discuție legalitatea măsurii. Doar în momentul în care măsura se înlocuiește, veți beneficia de o măsură mai blândă sau de revocarea oricăror măsuri.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura de arestare preventiva eu101 eu101 buna seara . am si eu problema .... cineva a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, astazi a fost chemat din nou in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)
Mandat arestare Gabitza87 Gabitza87 Buna seara. Prietenul meu este arestat si judecatoria i-a mentinut mandatul pt inca 60 zile,noi am facut recurs iar solutia la recurs a fost acesta: ... (vezi toată discuția)
Control judiciar dat de procuror ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul face prelungire a controlului judiciar si inculpatul este trimis intre timp (sa zicem la scurt timp dupa prelungirea controlului ... (vezi toată discuția)