avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sub ce forma ar trebui sa se regăsească ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sub ce forma ar trebui sa se regăsească in decizia ...

Buna ziua, sub ce forma ar trebui sa se regăsească in decizia de pensionare gărzile de 12 ore lucrate ca infirmiera la un spital din Iași patronat de consiliu județean ? Menționez ca pe fluturașul de salariu au fost trecute ca spor de tura indiferent de numărul lor, depășind cu mult cel 3 obligatorii. Fac aceasta întrebare deoarece pe decizia mea de pensionare nu este trecut nici ca spor, nici nu a fost redus stagiul de cotizare, astfel ca la o vechime de 30 de ani am 300 lei in plus fata de pensia sociala minim garantata.
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
Luminita 65, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul salariu spital de stat Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Suntem o sectie intreaga formata din 12 asistente si 10 infirmiere nemulțumite de cum se calculeaza salariul cuvenit si dorim sa stim daca avem ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)
Carte de munca-salariu ion_ceci ion_ceci Buna ziua Sunt asistenta medicala intr-un spital din Bucuresti si am urmatoarea problema: Am cerut copie la serviciul personal dupa cartea de munca unde ... (vezi toată discuția)