avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate executa un foraj pentru apa pe domeniul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate executa un foraj pentru apa pe domeniul public de catre ...

Se poate executa un foraj pentru apa pe domeniul public de catre o persoana fizică?
Cel mai recent răspuns: marioaramuntean , utilizator 13:05, 23 August 2022
Nu.Apelati la firme autorizate
Buna ziua. O persoana fizica a facut o cerere catre primarie prin care solicita aprobarea primariei pentru executare foraj pe domeniul public din fata casei sale pentru apă. daca puteti sa-mi dati si un temei legal.
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana fizica a depus o cerere la primarie pentru ... marioaramuntean marioaramuntean Buna ziua. O persoana fizica a depus o cerere la primarie pentru a i se acorda permisiunea de a fora (pentru apa) pe domeniul public din fata casei sale. ... (vezi toată discuția)
Indeplinire incompleta a unui contract David37 David37 Buna ziua. Eu, persoana fizica autorizata, am avut nevoie de forarea a doua puțuri de apa. Am facut contract cu o societate comerciala pentru realizarea ... (vezi toată discuția)
Apa de ploaie pe trotuar public - cine este responsabil? mitachealina mitachealina Cine poate executa lucrari de colectare apa de ploaie pe trotuar public - primaria directia drumuri/compania de apa sau proprietarul? (in cazul in care ... (vezi toată discuția)