avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar, ...

Buna ziua, indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar, care sunt pașii pe care trebuie să-i fac pentru a scapa de o masina veche, de aproape 20 de ani, al carei proprietar, tatal meu, este decedat din 2016. Mentionez ca nu s-a facut succesiunea dupa acesta, si, pentru ca nu am stiut ce sa fac, plătesc in fiecare an impozit pentru ea:( . Mulțumesc, aștept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cont nou , utilizator 17:02, 23 August 2022
Primul pas este sa faceti succesiune.
Apoi predati masina la o firma de dezmembrari, luati adeverinta de la primarie ca ati platit impozitul la zi, radiati masina la politie, scoateti masina de la impozit in baza certificatului de radiere.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)