avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, nu mi-a aprobat invitația pentru a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, nu mi-a aprobat invitația pentru a obține Viza ...

Bună seara, nu mi-a aprobat invitația pentru a obține Viza de intrare în România a unui cetățean din Pakistan în scopul vizitei pe motivul că nu prezintă suficiente garanții că va părăsi teritoriul României la expirarea vizei , conform art.38 alin.3 din OUG 194/2002.... Cetățeanul mi-a trimis din Pakistan o scrisoare de garanție că va părăsi teritoriul României la expirarea vizei, semnată și legalizată la notarul public din țara lui... Credeți că dacă mă duc cu această scrisoare mai am o șansă să obțin Viză sau ce dovezi aș putea duce ?????.... mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru cetatean strain Silvia19d Silvia19d Buna ziua. In luna ianuarie am depus toate actele pentru a invita in scopul vizitei un cetatean tunisian si in martie raspunsul a fost negativ conform art. 38, ... (vezi toată discuția)
Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non ue daniele36 daniele36 Am o intrebare, care sunt pasii ce trebuie urmati urmare a casatoriei oficiate la misiunea diplomatica romaneasca intre un cetatean roman si un cetatean ... (vezi toată discuția)