avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie pentru cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie pentru cetatean strain

Buna ziua. In luna ianuarie am depus toate actele pentru a invita in scopul vizitei un cetatean tunisian si in martie raspunsul a fost negativ conform art. 38, alin. 3 si alin. 7 din OUG 194/2002 pe motiv ca ne-am cunoscut doar on-line si ca el la terminarea vizei nu va mai parasi Romania.
Noi ne 'cunoastem' de un an si jumatate si sunt sigura ca nu reprezinta un pericol nici pentru mine si nici pentru Romania si in niciun caz nu va ramane aici si nici nu va pleca de aici intr-o alta tara pentru ca in tara lui are un serviciu bun si o casa in constructie.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca invitatia sa fie pozitiva.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 21:30, 11 Aprilie 2018
art 38 al 7 spune ca " Nu se aproba o noua invitatie depusa de un solicitant, indiferent de scopul acesteia, daca una dintre persoanele invitate anterior de acesta nu a parasit teritoriul tarii in termenul de valabilitate al vizei. " - daca acesta a fost motivul indicat, ma gandesc ca ati mai invitat cetateni straini in Romania care au intarziat cu plecatul. Poate e mai bine ca o alta persoana, fara un istoric in acest sens sa faca invitatia. In ceea ce priveste art 38 al 3, trebuie depuse si acte care sa dovedeasca salariul bun si casa in constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, nu mi-a aprobat invitația pentru a obține viza ... Ligia Violeta Ligia Violeta Bună seara, nu mi-a aprobat invitația pentru a obține Viza de intrare în România a unui cetățean din Pakistan în scopul vizitei pe motivul că nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain silviadinu silviadinu Buna ziua! Ma numesc Silvia, am 31 de ani si locuiesc in Bucuresti. Acum aproape 2 ani am cunoscut prin intermediul facebook ului un barbat din Tunisia, in ... (vezi toată discuția)