avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Va rog frumos sa publicati articole referitoare la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Va rog frumos sa publicati articole referitoare la metodologia ...

Va rog frumos sa publicati articole referitoare la metodologia lichidarii voluntare atat la ONRC cat si la ANAF

Alte discuții în legătură

Am o firma care nu a mai avut activitate din 2015. Dovis Dovis Buna seara, Am o firma care nu a mai avut activitate din 2015. In 2017 am suspendat-o pana in decembrie 2020. Acum ce trebuie sa fac ca sa o inchid? Am auzit ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)