avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un titlu de proprietate cu 4 parcele teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un titlu de proprietate cu 4 parcele teren extravilan și ...

Avem un titlu de proprietate cu 4 parcele teren extravilan și 3 parcele intravilan.Suntem 3 moștenitorii.Avem certificatul de moștenitori în comun.Dorim sa facem ieșirea din Indiviziune, sa ne luam fiecare partea lui ,ne-am înțeles fiecare ce luam. Va rog frumos sa îmi spuneți, la notar ce trebuie sa avem, ce acte, pe lângă CM.Cadastrul se mai cere? Pe tot actul sau pentru fiecare parcela ? Terenurile din titlul de proprietate sunt niște parcele diferite, delimitate separat, poziționate în diverse locuri, nu este un teren compact pe care am vrea sa îl divizam noi.
Sunt parcele total separate.Noi dorim doar sa le împărțim între noi, nu sa vindem .
Nu vad rostul de a se cere cadastru, nici total pe tot titlu de proprietate.,, nici pe fiecare parcela.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Maria20211 , utilizator 12:13, 29 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc frumos pentru răspunsul și amabilitatea dvs!
Numai bine va doresc, cu stima,
G.L.

Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un titlu de proprietate cu 2 hectare pădure, suntem 2 ... Maria20211 Maria20211 Pentru un Titlu de proprietate cu 2 hectare pădure, suntem 2 proprietari-moștenitori.Avem certif.de moștenitori. Pentru a-l împărți la notar între noi, ... (vezi toată discuția)
Vanzare suprafata teren agricol mai mica dacat cea inscrisa in titlu philiprobz philiprobz care este actul normativ ce contine interdictia vanzarii unei suprafete de teren mai mici decat cea inscrisa in titlul de proprietate(certificat mostenitor.) ... (vezi toată discuția)
Alipire terenuri cu 2 proprietari diferiti dragosmircea dragosmircea Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru alipirea a 2 terenuri intravilane alaturate cu 2 proprietari diferiti. Mentionez ca am vorbit ... (vezi toată discuția)