avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria ascunde adevarul- nu stiu unde se afla un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria ascunde adevarul- nu stiu unde se afla un teren ce imi apartine.

Teren agricol in extravilanul comunei. Doi proprietari, unchi si nepot pe un teren extravilan de 2,54 ha ( 25400 mp ) Unchiul este fratele tatalui meu decadat eu nepotul sunt unicul mostenitor legal al tatalui meu. Nu sa facut iesire din indiviziune pe acest teren. Unchiul isi lucreaza pamantul ce i se cuvine 1,27 ha ( 12700 mp ) Terenul este in mai multe parcele si in locuri diferite pe raza comunei. Eu nu locuiesc in comuna respectiva si habar nu am unde sunt pozitionate terenurile desii am titlu de proprietate al tatalui meu. Am incercat la primarie am facut cereri peste cereri dar nimeni nu merge sa imi arate unde sunt aceste terenuri pozitionate in teren. Astfel ca desii platesc impozite la zii, Nu por beneficia de nimic dupa aceste terenuri ? Care este demersul pe care il pot face pentru a afla cu exactitate unde sunt aceste terenuri. De la vecini si cunostiinte am aflat ca de ani buni de zile chiar oameni din primarie muncesc si culeg roadele dupa terenul meu. Ce pot face mai exact. Primaria este cheia la tot. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 22:27, 4 Aprilie 2014
Puteti merge insotit de un expert topo care va identufica terenurile la fata locului.
Presupun ca aveti titlu de proprietate pentru terenuri, mergeti la OCPI , la cadastru si solicitati schite (in titlu sunt trecuta parcelele cu vecinii), sau apelati la un cadastrist sa intabulati terenul , iar cand va face masuratorile in teren veti vedea care sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie si furt ? dorudoru dorudoru Subiect: Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ? Titlu de proprietate exista 2 proprietari Ion ( 1,27 ha ) si Vasile ( 1,27 ha ) pe ... (vezi toată discuția)
Teren dat in arenda impotriva vointei mele - este normal si legal ? dorudoru dorudoru Titlu de proprietate exista 2 proprietari Ion ( 1,27 ha ) si Vasile ( 1,27 ha ) pe un teren extravilan cu un total de 2,54 ha. Ion este mort din anul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren leusan leusan Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)