avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare SRL-D în SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare SRL-D în SRL

Bună seara , am nevoie de o informație foarte importantă .
Dețin un SRL-D din anul 2016 , de 3 luni contabila mi-a spus că trebuia să schimb form juridică din SRL-D în SRL după 3 ani de activitate , eu neștiind nimic despre acest lucru . Nu am fost anunțat de către Reg, Comerțului nici în momemtul înființării societății nici că ar trebui să aduc ceva modificări .
Doresc să știu ce se poate întâmpla în această situație dacă nu am schimbat pănă acum . Ce pot păți din punct de vedere legal .
Vă mulțumesc , aștept răspuns .
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 17:06, 24 August 2022
Am avut și eu o clientă în aceeași situație. Practic trebuie să vă parcurgeți procedura de modificare a denumirii la registrul comerțului (denumirea din X SRL-D va deveni X SRL). Clienta mea nu a primit nicio amendă, nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d nu și-a schimbat denumirea în srl Birsan Beatrice Birsan Beatrice Bună ziua, Care este sancțiunea pentru un SRL-D care nu și-a schimbat denumirea in SRL la expirarea celor 3 ani de la data înființării? (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma szellm szellm Buna, puteti va rog frumos sa-mi scrieti care este procedura pentru schimbarea denumirii societatii comerciale , ma refer la faptul ca numele firmei sa numai ... (vezi toată discuția)
Schimbare din srl-d in srl Mihai 0910 Mihai 0910 Buna ziua, Am fost anuntata de catre doamna contabil cu care colaborez ca sunt obligata sa modific statutul firmei din SRL-D in SRL ceea ce presupune platire ... (vezi toată discuția)