avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta venit la CIM cu brut in euro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta venit la CIM cu brut in euro

Buna, ce sume trebuie/ este cel mai bine sa trecem in adeverinta de vechime, in cazul in care salariul angajatului este trecut in euro in contract cu plata in lei calculata la cursul BNR din ultima zi a fiecarei luni...?
Cel mai recent răspuns: dianaip , utilizator 17:57, 29 August 2022
Eu cred ca sumele care trebuie trecute in adeverinta sunt cele platite in lei.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2022
magiccom, utilizator
la fiecare luna este alta suma din cauza cursului. dar modificari in revisal nu se fac la fiecare luna ci doar cand se mareste salariul brut...atunci cum facem sa bata adeverinta de vechime exact cu sumele incasate in lei...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul din cedarea folosintei bunurilor adriana.r adriana.r Sunt PF. Realizez venituri dintr-un contract de inchiriere, Chiria lunara datorata de chirias este de 1000 de euro si se plateste in contul meu bancar, [b]in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit inchiriere locuinta amphora amphora Buna ziua, Am incheiat pe 15 august a.c.un contract de inchiriere locuinta in calitate de proprietar, pe care il voi inregistra la Admin Fin. Intrebare: daca ... (vezi toată discuția)
Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)