avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața, sunt șofer la o școală ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața, sunt șofer la o școală gimnazială și ...

Bună dimineața, sînt șofer la o școală gimnazială și am contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de 8 ore pe zi! Aș dori să știu dacă se poate reduce norma la 4 ore pe zi fără acordul meu? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Brădean Florin Ioan , utilizator 09:04, 25 August 2022
Modificarea duratei timpului de munca nu este posibila fără acordul dvs.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns domnule Consilier juridic Cornel Vasile!
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Brădean Florin Ioan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața,domnule consilier juridic referitor la ce vă ... Brădean Florin Ioan Brădean Florin Ioan Bună dimineața,domnule Consilier juridic referitor la ce vă întrebam săptămâna trecută cu privire la reducerea timpului de lucru la 0,5 din norma ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnule consilier juridic, am primit dimineață ... Brădean Florin Ioan Brădean Florin Ioan Bună dimineața domnule Consilier juridic, am primit dimineață de la domnul director al școlii la care lucrez decizia de reducere a normei de lucru de la 1 ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor pentru personalul contractual. ... Mihai Daraban Mihai Daraban Vechime în specialitatea studiilor pentru personalul contractual. Bună ziua. Sunt asistent social la un centru pentru persoane cu dizabilități din cadrul ... (vezi toată discuția)