avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de concediere-desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de concediere-desfiintare post

Desfiintare post fara fisa de post
Buna ziua,
Desfiintez un post la care nu am intocmit fisa de post pentru angajat. Ce consecinte pot avea, in caz caz ca anagajatul contesteaza decizia de concediere la judecatorie. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Conta2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 25 August 2022
Instanta poate dispune anularea deciziei si va obliga angajatorul la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul.
De asemenea, la solicitarea salariatului instanta care a dispus anularea concedierii va repune partile in situatia anterioara emiterii actului de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere anulata ionigeo ionigeo Un angajat a carui decizie de concediere a fost anulata de instanta poate fi angajat din nou in aceeasi unitate? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost pana azi in medical si am aflat tot azi ca ... Pacy Pacy Buna ziua! Am fost pana azi in medical si am aflat tot azi ca in acest timp sa desfintat postul meu, desi au lipsa personal! Firma dupa 7 ani de munca imi ... (vezi toată discuția)
Mintit de catre angajator CristianB23 CristianB23 La inceputul pandemiei am cerut concediu fara plata, iar angajatorul care mi-a zis ca e de acord de fapt a reziliat contractul fara ca eu sa stiu. Ce ma ... (vezi toată discuția)