Buna ziua!
Am fost pana azi in medical si am aflat tot azi ca in acest timp sa desfintat postul meu, desi au lipsa personal!
Firma dupa 7 ani de munca imi ofera un salar si de luni concediu de odihna de anul trecut!
Eu mi-am rupt meniscul in timpul serviciului dar nu am declarat ca accident de munca!
Au dreptul sa imi desfinteze postul in timp ce eu sunt in medical si au lipsa personal in acelasi timp?
Ce este de facut in acest caz?
Da, au acest drept ... nu va pot concedia, dar sa desfinteze posturi , da ... Puteti doar contesta in instanta decizia de concediere dupa ce o primiti.
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti ... In situatia in care concedierea a fost efectuata in mod netemeinic sau nelegal, instanta va dispune anularea ei si va obliga angajatorul la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul.
La solicitarea salariatului instanta care a dispus anularea concedierii va repune partile in situatia anterioara emiterii actului de concediere.
Concedierea
Florelia
Un prestator de servicii sociale privat finantat de catre consiliul judetean, m-a concediat prin reducerea postului, conform art. 75 coroborat cu art. 65 din ... (vezi toată discuția)