avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seară, Eu am cumpărat acum 10 ani o casă in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seară, Eu am cumpărat acum 10 ani o casă in Ilfov cu ...

Bună seară, Eu am cumperat acuma 10 ani o casă in ilfov *cu toate actele in REGULĂ SI cu carta funciara fără sarcina* si am făcut vânzare cumpărare la notar. acuma am cerut un certificat de la carta funciara și am văzut scrie o sarcină la imobil cu o somație de la o bancă de la datorie proprietarul vechi care ne au vândut, pe scurt am apelat la notarul care am făcut actele au verificat și ne asigurat ca ziuă care am făcut noi actele a fost fără sarcină și după 3 zile de atunci executorul bănci au făcut acesta cerere la biroul de carta funciara prin care este conform legii un abuz și inadmisibila deoarece ca carta în timp de 10 zile este blocat și nu avea cum???
Întrebare este va rog sa ma ajutați în situația asta ce am de făcut și de atunci au trecut 11 ani va mulțumesc!!!

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mirelambarbu mirelambarbu Am adjudecat o hala prin licitatie publica. Mi s-a eliberat extrasul de carte funciara iar la rubrica sarcini era inscris un contract de inchiriere pe 11 ani. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fanykar fanykar salut,as dori sa stiu si eu ce probleme poate implica cumpararea unui apartament cu executare in conditiile in care proprietarul este deacord. (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparare locuinta Popovici vali Popovici vali In Septembrie 2019 am facut o promisiune de vanzare cumparare la notar cu avans de 13k din partea mea pe termen de 2 luni in care vanzatorul avea de ... (vezi toată discuția)