avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt nascuta 1967 , muncesc din 1983 pina in.prezenr, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt nascuta 1967 , muncesc din 1983 pina in.prezenr, am.8 ani ...

Sunt nascuta 1967 , muncesc din 1983 pina in.prezenr, am.8 ani de grupa doua, doresc sa știu cind pot ieși , la pensie anticipat , fără penalizare! Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara , as dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua ... Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Bună seara , a s dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua lege a pensiilor.,anticipat , fără penalizare sau la vârsta! Sunt născută pe 29 mai 1967 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipată partiala Yan57 Yan57 Buna ziua.Sunt nascut in octombrie 1957.Lucrez din septembrie 1983,imediat după terminarea facultății.Am lucrat 6 ani conditii grupa a-II-a de ... (vezi toată discuția)
Pensie vascovicietelca vascovicietelca Buna.Sunt nascuta in data de 03.03.1959. Pentru a ma pensiona anticipat cu penalizare trebuie sa am virsta de 56 ani si4 luni si o vechime in munca de 31 ani ... (vezi toată discuția)