avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara cred ca pot gasi raspunsuri sau indrumare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara cred ca pot gasi raspunsuri sau indrumare aici Am ...

Buna seara cred ca pot gasii raspunsuri sau indrumare aici
Am vandut un apartament din banii obtinuti impreuna cu sotia am cumparat o garsoniera care din cauza unui imprumut am executare silita si nu am cumparat pe numele meu sau al sotiei cumparator socrul meu care a fost nevoit de procedura sa intre in actul garsonierei si soacra mea eu si sotia avem uzufruct viager pe viata.
Acest imobil unde locuiesc acuma singur banii cu care a fost achizitionat integral platit din vanzarea apartamentului lasat mostenire mie ca unic mostenitor dar nu am specificat in acte acest lucru dar pot dovedii avand actele de vanzare ale imobil vandut mostenire
Pot sa chem in judecata pe toti 3 pentru a devenii unic proprietar?

Alte discuții în legătură

Garsoniera cumparata cu bani din vanzarea unei mosteniri fanboss fanboss Pot recurge la tribunal pentru întregirea garsonierei titular eu Garsoniera a fost cumparata cu banii din vânzarea unui apartament ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare. Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Speta este urmataorea: socrii vor sa treaca apartamentul pe numele sotului ( sotul mai are un frate), socrii cel mai probabil vor dori sa existe si ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)