avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna tuturor ! Am și eu o mică întrebare, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna tuturor ! Am și eu o mică întrebare, videoclipurile cu ...

Buna tuturor !
Am și eu o mică întrebare, videoclipurile cu declarație proprie se pot considera probe dacă încă nu s-a ajuns la proces? Cum se pot trimite videoclipurile și unde ?
Nu inteleg la ce va referiti?Daca vreti sa va filmati si sa folositi o declarație a dvs sau a altcuiva intr un proces va asigur cs asa ceva nu exista si nu este admisibil.in sistemul nostru de drept.Audierile se fac nemijlocit si personal in fata.unor organe de cercetare penala,instante de judecata etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere schimbare organ cercetare penala pop sorin pop sorin Care este procedura pt schimbarea organului de cercetare penala? Cerere catre Parchetul de pe langa Judecatoria unde s-a deschis dosarul sau este o alta ... (vezi toată discuția)
Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)