avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii nerespectat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii nerespectat

Buna seara!
In speranta ca ma va lamuri cineva, va adresez o intrebare.
Acum aproximativ 3 luni de zile, am semnat un contract de prestari servicii foto-video pentru o nunta.
La momentul respectiv, am convenit verbal cu fotograful ca serviciile sa includa atat cununia civila (data de 09.09.2022), cat si activitatile de la biserica si petrecere (data de 10.09.2022).
In cursul zilei de astazi, discutand cu fotograful, mi-a transmis ca el nu a afirmat ca suma din contract este inclusa si ziua cununiei civile, adica 09.09.2022, ci doar ziua de 10.09.2022.
Citind cu atentie contractul, la descrierea serviciilor este stipulat doar "foto video", nementionand ca atat pentru cununie, cat si pentru biserica si petrecere. Insa, la un punct, este stipulat in felul urmator: "Ceremonia religioasa si petrecerea vor avea loc in data de 10.09.2022, iar cununia civila in data de 09.09.2022, urmand ca detaliile din zilele respective sa fie comunicate de catre beneficiar.....".
Mentionez ca doresc sa recuperez suma platita avans. Ce as putea face in aceasta situatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:46, 28 August 2022
recuperarea avansului se face prin reziliere. desigur aveți clauza de reziliere in contract. cat despre ce ați vorbit...verba volant
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! Am o problema, va rog sa mi spuneti ce e de facut! Am facut o intelegere cu un fotograf, mi-a oferit un pachet in care mi-a precizat ca o sa vina ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie ekcstsy ekcstsy Buna ziua, pe data de 15 august 2015 voi avea cununia religioasa si nunta propriu-zisa (mire, mireasa, sedinta foto restaurant etc...). Mentionez ca starea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)