avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciune

Buna seara! Am o problema, va rog sa mi spuneti ce e de facut! Am facut o intelegere cu un fotograf, mi-a oferit un pachet in care mi-a precizat ca o sa vina si la cununia civila si o sa faca o sedinta foto inclusa in pachetul de nunta. Chiar in ziua cununiei,mi-a zis sa-i dau un avans de 700 de lei din cei 2600 din cei pe care trebuia sa-i achit dupa nunta. Acum, dupa 2 luni de la cununie mi-a zis ca el nu poate sa mai vina la nunta si nici avansul nu poate sa-l mai dea inapoi, deoarece atat ia el la o sedinta foto. intelegerea a fost de la inceput 2600 lei tot pachetul,nu mi-a precizat vreun tarif separat. ce este de facut?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:55, 19 Iulie 2017
Buna seara,
Daca aveti un contract scris sau acea intelegere se poate dovedi in orice fel asa cum o prezentati, inclusiv banii (Pentru bai trebuie chitanta scrisa fiind mai mult de 250 de lei), ol actionati in instanta.
Daca nu aveti, luati ce va da si alta data sa scrieti intelegerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-l dau in jduecata pentru ne respectarea contractului? roxana210198 roxana210198 Buna ziua. In august anul acesta am avut nunta, In contractul foto-video era inclusa si sedinta after wedding. Dupa nunta am fost sunati petru data la cafre ... (vezi toată discuția)
Contract servicii nerespectat Bibialex Bibialex Buna seara! In speranta ca ma va lamuri cineva, va adresez o intrebare. Acum aproximativ 3 luni de zile, am semnat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)