Buna ziua.
In august anul acesta am avut nunta,
In contractul foto-video era inclusa si sedinta after wedding.
Dupa nunta am fost sunati petru data la cafre sa fie efectuata, era pe 14 septembrie, zi de sarbatoare religioasa.
Sedinta foto trebuia facuta la noi in Borsa MM, fotograful fiind din Baia Mare. Costil ar fi fost de 200 lei pt transport pt el.
Am amanat sedinta deoarece nu am gasit unde sa ma machiez si unde sa-mi fac parul.
Noi am pelcat in concediu 2 saptamani si pe cand ne-am intors fotograful nu mai vrea sa vina la noi in Borsa sa faca sedinta cum era stabilit, ba chiar ne cere 300 euro daca e sa vina la noi sau nimic daca mergem noi in Baia Mare. practic ma forteaza sa merg in baia mare in conditiile in care in contract este trecut ca avem si sedinta nu si ca ar trebui sa fie unde vrea el si ca daca nu s-a putut cand a vrut el noi trebuie sa-i mai paltim 300 euro.
Noi conform contractului am achitat suma restanta la 2 zile dupa nunta.
Pot sa-l dau in jduecata pentru ne respectarea contractului?
Depinde ce scrie in contractul de prestari servicii pe care l-ati semnat.
Din cate ati relatat, problema nu e ca nu vrea sa faca acea sedinta foto, ci locatia ei. Dvs vreti in Borsa, el vrea in Baia Mare iar daca e sa fie in Borsa atunci va cere 300 EUR pentru deplasare.
Nu pare nimic in neregula aici. Costul deplasarii nu insemna numai costul transportului. Sunt cam 2 ore si jumatate intre cele doua localitati, deci 5 ore dus/intors.
Puteti sa il dati in judecata, insa judecatorul se va raporta la prevederile contractului.
Daca in contract scrie ca trebuie sa suportati costul deplasarii atunci ori mergeti in Baia Mare ori platiti ca el sa vina la Borsa.
Inselaciune
CristianaMarinela
Buna seara! Am o problema, va rog sa mi spuneti ce e de facut! Am facut o intelegere cu un fotograf, mi-a oferit un pachet in care mi-a precizat ca o sa vina ... (vezi toată discuția)