avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme dupa demisie

am facut greseala sa accept demisia ca modalitate de incetare a CM. documentul fiind redactat la cald in urma unor discutii.am facut ulterior PV de predare documente ,carduri,chei ,etc.
dupa mai mult de o luna , sunt inca plimbat in ceea ce priveste cartea de munca si achitarea drepturilor salariale .
Cum as putea sa-i determin sa-mi elibereze CM ?

Alte discuții în legătură

Probleme dupa demisie raynman_ raynman_ am facut greseala sa accept demisia ca modalitate de incetare a CM. documentul fiind redactat la cald in urma unor discutii.am facut ulterior PV de predare ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dupa demisie cristinn cristinn Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie Problema:recuperare cm , documente personale, drepturi salariale Datele problemei: 1.demisie art.79 ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturi salariale Woodsink Woodsink Buna dimineata. Am incetat raporturile de munca cu o societate comerciala prin demisie cu acordul partilor. Cu toate acestea societatea respectiva nu a platit ... (vezi toată discuția)