avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete și ajutor social 2022 Doresc sa știu de ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete și ajutor social 2022 Doresc sa știu de ce nu ma încadrez ...

Tichete și ajutor social 2022
Doresc sa știu de ce nu ma încadrez în categoria persoanelor care pot primi ajutor de la stat atata timp cat se specifica ca ,,Sunt exceptate de la calculul veniturilor, ajutoarele pentru încălzire, indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, diverse alte indemnizații sociale și stimulent."
Mentionez ca am o pensie de invaliditate și certificat de handicap.
Cel mai recent răspuns: Pensionara noua , utilizator 19:39, 23 Septembrie 2022
Imi poate raspunde cineva la intrebare ?

Pensionara noua a scris:

Tichete și ajutor social 2022
Doresc sa știu de ce nu ma încadrez în categoria persoanelor care pot primi ajutor de la stat atata timp cat se specifica ca ,,Sunt exceptate de la calculul veniturilor, ajutoarele pentru încălzire, indemnizațiile pentru persoanele cu handicap, diverse alte indemnizații sociale și stimulent."
Mentionez ca am o pensie de invaliditate și certificat de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social tuddi tuddi Buna ziua, De ce ajutoare poate beneficia o mama divortata, din mediul rural, cu un copil in grija, si care nu primeste pensie alimentara de la sot, avand ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit ADRIAN MARI ADRIAN MARI CARE SUNT VENITURILE SCUTITE DE LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT? (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)