avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Sotul, de care sunt despărțită, nu si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Sotul, de care sunt despărțită, nu si divorțată, ...

Buna seara!
Sotul, de care sunt despărțită, nu si divorțată, a reușit sa obțină o adeverinta de venituri de la anaf, pe numele meu, insa fără acordul meu, folosindu-si "relațiile si pilele" si sa mi demonstreze ca "nu ma pot pune cu el". Ce se poate face în acest caz? Pot face ceva ca aceasta adeverinta sa nu fie valabila?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 17:10, 29 August 2022
Ce vrea să facă cu adeverința`? Cu ce vă afectează`? În ce situație să nu fie valabilă, dacă este reală, și eliberată de ANAF`?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
Dapix, utilizator
Dacă sunteți în proces de divorț atunci oricum instanta impunea și în sarcina dvs sa aduceți adeverință de venituri pe ultimele 6 luni de zile sau 1 an. Prin urmare, nu aveti cum sa anulați o adeverință dacă este eliberata de organul fiscal competent.
Poate aveți cont deschis în SPV, parole salvate în calculator, iar soțul doar a solicitat din contul dvs adeverința online. Puteți formula plângere penala în cazul acesta insa mai bine luați legătura cu un avocat și în funcție de dosarele civile pe care le aveți deschise sau intenționați sa le deschideți împotriva soțului, va poate îndruma ce fel de plângere sa formulați.
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass online. IrinaFloyd IrinaFloyd Buna ziua. Sotul meu inregistreaza venituri fiscalizate si ar dori sa plătească CAS online. Care este procedura? Este posibil in baza declaratiei unice sa se ... (vezi toată discuția)
Fals sub semnătură privata Valentin Daniel Mihai Valentin Daniel Mihai Buna ziua tuturor ,revin cu o întrebare : In urma unui proces civil un prieten de-al meu a fost la ANAF sa scoată 2 adeverințe de venit de la funcționarul ... (vezi toată discuția)
Cerere nesolicitata in numele meu in spv de la anaf uira uira Am descoperit o cere nesolicitata in numele meu in SPV (Spatiul Privat Virtual) de la ANAF pentru societatea pe care o detin. Gasesc foarte ciudata aceasta ... (vezi toată discuția)