avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere nesolicitata in numele meu in SPV de la ANAF
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere nesolicitata in numele meu in SPV de la ANAF

Am descoperit o cere nesolicitata in numele meu in SPV (Spatiul Privat Virtual) de la ANAF pentru societatea pe care o detin.

Gasesc foarte ciudata aceasta interogare, in conditiile in care exista pe rol un proces cu fostul sot de diminuare a pensiei.

Singura persoana care mai are acces la SPV este fosta contabila pe care am suspectat-o ca da informatii partii adverse.

Despre ce infractiune vorbim? Ce as putea face in situatia data?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
uira, utilizator
Cel mai recent răspuns: uira , utilizator 16:29, 23 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand schimbati parola si verificati daca nu aveti virusi pe calculator. Daca intradevar nu dvs ati facut cererea, faceti plangere penala pe 249 , 325 si 360 din NCP.
Da, art 360 NCP este ceea ce cautam. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Tergiversare rezolvare plangere penala ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! In urma cu exact 6 luni am depus o plangere pentru frauda informatica la postul de politie ! Dupa o luna de zile , seful de post a transferat ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)