avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, daca imi suspend firma pentru inactivitate, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, daca imi suspend firma pentru inactivitate, inchid ...

Buna ziua, daca imi suspend firma pentru inactivitate, inchid contul bancar al firmei, iar dupa 3 ani nu decid s-o mai redeschid, se radiaza automat sau trebuie dispusa o alta masura pentru radiere?
In acest timp exista un contract intre firma respectiva si un operator de telefonie mobila, si nu mai doresc sa beneficiez de serviciile lor, iar sa inchid contractul cu firma respectiva inseamna sa platesc in totalitate serviciile pana la terminarea abonamentului, lucru pe care intentionez sa nu-l fac, mentionez ca serviciile de telefonie mobila / internet / mesagerie nu vor mai fi folosite.
In ce mod este afectata inactivitatea firmei daca exista contractul intre operatorul de telefonie mobila si firma mea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:35, 31 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
inactivitate inseamna ca firma nu face nimic, dar traieste. contul bancar trebuie sa ramana deschis. cat despre telecomunicatii, daca doriti sa reziliati si sa nu platiti, probabil va veti judeca. iar o firma cu datorii nu se poate radia din oficiu
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot renunta la abonamentul de telefonie mobila? simionsilviunicolae simionsilviunicolae Acum 2 saptamani , am incheiat cu un operator de telefonie mobila un contract valabil pe doi ani. Am luat si un telefon bonus ca deh , suna bine! Intre timp , ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)