avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am achiziționat un studio (garsonieră ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am achiziționat un studio (garsonieră ...

Buna ziua,
Am achizitionat un studio ( garsoniera ) la etajul 11 ( ultimul etaj) de la un dezvoltator. Nu mi-a fost comunicat faptul ca acoperisul nu este placa turnata. am descoperit cand am montat corpurile de iluminat.Acoperisul este confectionat din tabla tip sandwich cu izolatie. urmeaza incheierea contractului de vanzare cumparare. Ce trebuie sa se treaca in acest contract pentru garantia acoperisului !. Va raman recunoscatoare daca as primi toate indrumarile sa imi pot asigura siguranta achizitiei !
Va multumesc anticipat,
Ultima modificare: Marți, 30 August 2022
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa achizitionare imobil nou. pawz pawz Buna Ziua, In martie 2018 am achizitionat de la un dezvoltator o locuinta ( casa \" singulara\" pe pamant ) P+1+pod, intre etaj si pod nu este placa ... (vezi toată discuția)
Velux mansarde alex1980 alex1980 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc nou construit in 2009 P+3M. Vin cu o problema a proprietarilor de la ultimul etaj care contine si partea de ... (vezi toată discuția)