avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... - cu privire la modul de aplicare a majorării ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

- cu privire la modul de aplicare a majorării salariului. Bună ...

- cu privire la modul de aplicare a majorării salariului.

Bună ziua !

- în OUG 115 /2022 - se spune că:
din 01.08.2022 - se majorează cuantumul brut al salariilor de bază ...

Toți angajații instituției noastre au salariul de bază brut compus din salariul de bază = de încadrare + sporul de vechime = gradația de vechime.

Vă rugăm să ne lămuriți:
- cuantumul brut al salariilor de bază - ce înseamnă ?
salariul de bază = de încadrare + sporul de vechime ?
- se va majora doar salariul de încadrare ?
sau se va majora tot salariul = salariul de bază = de încadrare + sporul de vechime ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 12:35, 5 Septembrie 2022
Dacă sunteți încadrați într-o unitate a administrației publice locale (primării și instituții subordonate), nu primiți nimic. Pentru orice alte tipuri de salarii, majorarea se aplică la salariul de încadrare, fără nici un spor/gradație de vechime.
Dar dacă instituția noastră publică este un muzeu - aflat în subordinea Consiliului Județean - primim majorarea salarială ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)
Trecere gradatie de vechime mai mare - rezulta salariu mai mare, dar sporul pentru conditii ramane la fel ? sau se majoreaza si el ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu un raspuns: - de la data de 01.08.2019, o colega - personal contractual in institutia noastra publica va ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea /din 01.07.2017 ? - clarificari ministerul muncii oanaportar oanaportar Abia acum Ministerul Muncii clarifica: - Cum se stabilesc salariile pentru funcțiile cărora nu li se aplică prevederile art. 11 alin. (1) și care se ... (vezi toată discuția)