avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate lucra pe o firma care a fost declarata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate lucra pe o firma care a fost declarata inactiva?

Buna ziua,se poate lucra pe o firma care a fost declarata inactiva din data de 18.04.2012, urmand "dizolvare judiciara",cf.art.237 din L31/1990 fiind reactivata la reg.comertului in data de 13.04.2022 cu confirmare de la ANAF ca societate este activa.
Rezolutia de la Tribulalul If:" sentința civilă pronunțată fiind "dizolvare Judiciara definitivă, întrucât nu s-a declarat cale de atac împotriva acesteia."
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dizolvarea judiciara poate atrage dupa sine devenirea inactiva a firmei cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala anu a depus bilanturile din 2005,declaratiile la admin.din 2008 si a fost declarata cu starea q(dizolvare judiciara) ... (vezi toată discuția)
O societate comerciala aflata in dizolvare judiciara poate fi declarata inactiva? cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala cu starea q (dizolvare judiciara cf.art.237 din Legea 31/1990) poate fi declarata inactiva de catre AFP-Serv.de Inspectie ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)